İbrahim Toraman Hakkında Yapılan Son 10 yorum
"
İbrahim Toraman Yorumları"
tamamını görüntülemek için tıklayınız.tuba: slm ben başının tatlı belası TUBA.Seni çok özledim.Ya bir an önce başlasın şu ligde senin yüzünü görelim.Gerçi seni hep sarışın bir kızla görüyorum son dakika magazin haberlerinde neyse bilemiyorum artık.Umarım aranızda birşey yoktur.Ayrıca Beren Saat'lede bir ilişkin olduğunu duydum.İnşallah buda gerçek değildir.Neyse sana kızmı yok canım hadi görüşürüz bitanem.
tuba: slm ben başının tatlı belası TUBA.Nasılsın İBRAHİM iyi misin?Ya yukarıda yorumum iki defa yazılmış fazla bastım galiba.Neyse birdahaki sefere bir defa basarım.Birazcık sabırsızımda.Neyse görüşürüz canım.
tuba: SLM ben başının tatlı belası TUBA.Dünkü yazdığım yorumda BJK'nin yeneceğine inandığımı söyledim ve oldu. Uğurlu sayım 4'tü ve 4 gol attınız.Bizi çok sevindirdiniz.Gerçi sen maçta yoktun ama olsun.Sana hergün yazmaktan aklıma birşey gelmiyor.Ama olsun buda güzel dimi.Sende bize birşeyler yazabilseydin ne güzel olurdu deyimi.Neyse sana sonrada yazıcam görüşürüz hayatımın ilk ve son gerçeği.
tuba: SLM ben başının tatlı belası TUBA.Dünkü yazdığım yorumda BJK'nin yeneceğine inandığımı söyledim ve oldu. Uğurlu sayım 4'tü ve 4 gol attınız.Bizi çok sevindirdiniz.Gerçi sen maçta yoktun ama olsun.Sana hergün yazmaktan aklıma birşey gelmiyor.Ama olsun buda güzel dimi.Sende bize birşeyler yazabilseydin ne güzel olurdu deyimi.Neyse sana sonrada yazıcam görüşürüz hayatımın ilk ve son gerçeği.
tuba: slm ben başının tatlı belası tuba. Bu gün VİKİNGUR ile maçınız var ve ben çok heyecanlıyım.İnşallah yenicek BEŞİKTAŞ.Ha ayrıca şu yeni hocanıza sinir oldum. Seni ve Üzülmez'i kadroya almamış.Yerinize Ferrari'yi almış.Neyse gözüm yedek kulübesinde seni arayacak.Olsun yeterki BEŞİKTAŞ yensin.Neyse görüşürüz canımmm yine yazarım.
tuba: slm ben başının tatlı belası TUBA.Ya kusura bakmayın ama kızlar bu sitede en çok yorum yazan benim yahu.Ayrıca yukarıda SEDA denen bir kız İBO'DAN evlenme teklifi aldığını söylüyor yazık kendini böyle avutuyor herhalde.Bak şimdi üzüldüm.Hiç heveslenmeyin kızlar ben çok iddalıyım. Size TORAMANI kaptırmam.Ben TORAMAN hayranı olduğum gibi ÇARŞI TARAFTARININDA hayranıyım.İBO görüyorsun demi senin için kavga ediyoruz.Ayrıca bize bir selam söylemedin yani İBO aşk olsun LÜTFENNN diyorum canım.Bak benim lütfenlerime kimse dayanamaz ona göre.Neyse yazacak başka bir şey bulamıyorum.GÖRÜŞÜRÜZ HAYATIMIN TEK GERÇEĞİ.
tuba: SLM ben başının tatlı belası TUBA.Seni çok özledim.Sürekli resimlerine bakıp duruyorum.En kısa zamanda İSTANBUL'a geleceğim inşallah.Lütfen bunları okuyorsan bana slm söyle.Neyse görüşürüz canım.
tuba: slm ben başının tatlı belası TUBA.Sana birşeyler yazmaktan hiç usanmıyorum.Zevk alıyorum.Nasılsın?İyisindir umarım.Şu liglerin başlamasını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Maç izlemesini çok seviyorum.Bu babadan gelen genlerden olsa gerek.Çevremdeki kızlar maçı fazla sevmez ama ben çok seviyorum.Özellikle BEŞİKTAŞ maçlarını izlemeye doyum olmuyor yahu.Bu yüzden ligin başlamasını çok istiyorum.Yaptığınız transferler çok güzel.Birde GALATASARAY'INKİNE bak hiç birşey söyleyemiyorum yani.Neyse seni çok seviyorum görüşürüz.
TUBA: Slm ben yine başının tatlı belası TUBA.Senden bir ricam olacak LÜTFEEEN BAŞININ TATLI BELASI YANİ BEN TUBA'YA SELAM SÖYLE.Seni kameralar karşısında görmek çok zor.Lütfen mesela maç yaptıktan sonra sende kameralara konuşta suratını görelim ve bize selam söyle.Aslında ben GALATASARAYLIYIM ama BEŞİKTAŞ'I daha çok seviyorum buda senin sayende canım.İnan bu dünyada istediğim tek şey ALLAH'TAN SENİNLE BİRKERECİK DAHİ OLSA YÜZYÜZE KONUŞMAK.Eğer bizim bu yazdıklarımızı okuyorsan bize ve özellikle bana selam söyle LÜTFENNNNNN.Umarım okuyorsundur.Senin evlilik yaptığını duyduğumda şoke oldum.Çünkü evli olduğunu bilmiyordum. Daha sonra ayrıldığını duyunca geçti şoke olmam.Neyse sana başka kızmı yok elini sallasan 50'den fazlası gelir. Sen hiç üzülme üzülürsen bende üzülürüm.SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.
tuba: slm ben başının tatlı belası Tuba.Seni çok seviyorum.Senin hakkında çıkan bütün haberleri çok yakından takip ediyorum.Dün VIKINGUR denen bir takımla maç yaptınız ve 3-0 yendiniz. Senin gol atmanı çok istedim ama olsun. Neyse görüşürüz.SENİ ÇOK SEVİYORUM.